23948sdkhjf

Ny selvkørende pallevogn

Den nye selvkørende pallevogn er smal men alligvel kraftfuld.

Det er ikke mindst det minimale pladsforbrug, der karakteriserer den nye selvkørende pallevogn Panther SGL. Der er kun 450 mm bag gaflerne og bredden er nede på 600 mm, hvilket er 200 mm smallere end en EURO-palle på den smalle led.

Logitrans fortæller om den nye pallevogn:

- Hvor der er plads til, at en EURO-palle kan stå, er der også plads til , at en Panther SGL kan køre igennem Det giver optimal udnyttelse af lagre, lastbiler eller containere. Multiflex-funktionener gør det muligt at manøvrere med håndtaget i lodret position, så man kan arbejde med pallevognen i meget snævre omgivelser.

Panther?en, der har en løftekapacitet på 1800 kg, er bygget med stål, så den tåler hård brug. Alligevel vejer den med standard batteri kun 310 kg.

Logitrans fremhæver desuden, at Panther?en har alle betjeningsfunktioner siddende i håndtaget (placeret sikkerhedsmæssigt i venstre side), så den kan betjenes med begge hænder. Hastighedreguleringen er trinløs med jævn accelleration.

Trækkraft

Den indbyggede lader er med seneste opladnings-teknologi, og displayet viser driftstimer totalt, dirftstid siden sindst eopladning plus batteritilstand. Pallevognen kan ifølge leverandøren flytte mere end 200 tons pr. opladning, og der er trækkkraft nok til, at den kan køre på ujævne områder som fortove og op- og nedkørsler.

Herhjemme er det NP Trucks i Horsens og Roskilde, som forhandler Logitrans.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078