23948sdkhjf

Midtjysk speditionsvirksomhed udvider

JN Spedition har allerede nu planer om en udvidelse af nybyggeriet.

Det gælder ikke mindst transportvirksomheden JN Spedition, der - lidt endnu ? har domicil på Taksvej i Herning. Efter den første december flytter firmaet ind i nye lokaliteter i Hernings vestlige industrikvarter, tæt på den nuværende adresse, som firmaet fortsat beholder.

På det nye domicil opføres der en omlastningsterminal samt et lagerhotel til frostvarer og en køleterminal samt en ny administrationsbygning.

Selve byggeriet omfatter 2300 m2, mens grunden der bygges på er på 30.000 m2. Så der bliver god plads til alle køretøjerne, som skal benyttes til transport af de forskellige varer. Med det nye byggeri vil firmaet opnå en kapacitet på 4500 frostpaller. Men allerede nu er der planer for en udvidelse, der skal finde sted om ca. to til tre år.

Den påtænkte udvidelse vil betyde en forøgelse af kapaciteten for frostpaller i størrelsesordenen 12.000 til 16.000 paller.

Køl og frost

JN Spedition, der har specialiseret sig i temperaturregulerede transporter, der omfatter såvel køl som frostvarer, blev oprettet af Jørgen Nielsen i 1968. I 1975 blev firmaet overtaget af Frederikshavn Speditionsforretning A/S, der i 2000 afhændede firmaet til Ove Søltoft. Han solgte efterfølgende 15 pct. af aktiekapitalen til Henrik Jagd Nielsen og 10 pct. til Per Thastrup Kristiansen - begge ledende medarbejdere i JN Spedition.

I 1986 tog den midtjyske transportvirksomhed springet fra at transportere industrigods og gik over til temperaturregulerede transporter med landene Sverige, Finland og Norge som hovedmarkeder.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063