23948sdkhjf

DB Schenker danner nordisk klynge

Logistikgiganten DB Schenker samler nordiske lande i en klynge

Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige er integreret i et nyt fælles nordiske ”cluster”

Samtidig udnævnes Petteri Nurmi til administrerende direktør i det nye ”Cluster Nordics” med ansvar for mere end 6000 ansatte

Det skriver DB Schenker i en pressemeddelelse.

DB Schenker omstrukturerer sin virksomhed i de nordiske lande, ved at skabe en nordisk klynge bestående af logistikkæmpens afdelinger i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige.

Den nye organisation får virkning fra 1. april 2023.03.21

Omlægningen beskrives som en tilpasning til fremtiden og det forretningsmiljø, der er i de nordiske lande, hvor der er mange multinationale kunder.

Petteri Nurmi startede sin karriere hos DB Schenker for omkring 25 år siden. Han har tidligere været administrerende direktør for DB Schenker i Finland siden 2018.

Cluster management-teamet er rekrutteret udelukkende med erfarne ledere fra DB Schenkers egne rækker og vil rapportere direkte til den nye administrerende direktør Petteri Nurmi.

- Med denne nye struktur i Norden styrker vi DB Schenkers position i det europæiske og globale marked, og vil strømlinjeforme vores processer, så vi bedre kan møde kundernes forventninger. Dermed er vi afhængige af et velprøvd og svært erfarent team som vil levere top ydeevne for vores kunder under ledelse af Petteri Nurmi, udtalerHelmut Schweighofer, CEO Region Europe hos DB Schenker.

- Samtidig vil vi takke Knut Eriksmoen, CEO i DB Schenker Cluster Norway, som har besluttet at forlade selskabet 31. mars, for hans bidrag til vores virksomhed og teamet i løbet af sin 18-årige karriere i DB Schenker ..

- Med vores nye kraftige «One Nordics»-markedsposition inden for land, fly, sø- og kontraktlogistik står vi stærkere og kan forbedre vores markedsposition. På denne måde kan vi arbejde mere effektivt for vores kunder og høje forventninger som stilles til os, siger Petteri Nurmi forbindelse med ansættelse som ny administrerende direktør i DB Schenker Cluster Nordics.

DB Schenker omsætter angiveligt for næsten tre milliarder euro årligt i de fem nordiske lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Se kortet: Her skal man betale km-afgift
Techkomet rykker til USA: Vil være tættere på kunder og leverandører
Femern giver kun sølle skifte i godstransport til jernbanen
Blue Water udvider i Oceanien
Hvor bliver ladestanderne til lastbiler af?
Trods geopolitik: Mærsk-topchef vil investerer mere i Kina

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094