23948sdkhjf

Blue Water udvider i Grønland

Inden længe indvier Blue Water et nyt byggeri på 600 kvm. kontor og terminal i byen Ilulissat i Grønland. Byen forventer stor vækst som følge af opførelsen af en ny lufthavn – og Blue Water ønsker at kunne håndtere yderligere mængder til byen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Størstedelen af godstrafikken fra Danmark foregår fortsat til Nuuk, hvor Blue Water har planer om at investere i en markant terminal- og kontorudvidelse i nærheden af det nye, moderne havneområde Qeqertat i Nuuk.

- Vi ønsker fortsat at være en del af den vækst, der foregår i Grønland - og det gælder både i hovedstaden og de større kystbyer, siger Ole Bøgh Ulriksen, der har ansvaret for Blue Waters aktiviteter i Nordatlanten.

- Behovet for transport og logistik i Nordatlanten vokser, og vi følger med fra centrale lokationer i Nuuk, Qaqortoq, Sisimiut, Aasiaat og Ilulissat. Vi skaber løsninger til alle led i forsyningskæden med en lokal forståelse for produkter og behov.

40 års vækst

- Siden 1980’erne har vi været involveret i transport og logistik til og fra Grønland – og internt i Grønland. Vi har løbende udvidet vores aktiviteter og opbygget stærkere kompetencer - og det vil vi fortsat fokusere på, siger han.

Det er ikke kun nordpå, at udviklingen sker. I Aarhus – hvorfra størstedelen af godstransport til Nordatlanten fra Europa sejler ud – har Blue Water ombygget 6.000 kvm lagerbygning til en moderne godsterminal med direkte adgang til den nordatlantiske godsterminal og rederierne, som sejler mellem Danmark, Grønland, Island og Færøerne.

I dag håndterer Blue Water op til 150 containere på ugentlig basis fra Aarhus, som er nøglepunktet for forsyningskæden mellem Danmark og Nordatlanten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125