23948sdkhjf

Billund Lufthavn skifter bestyrelsesformand

Morten Hansen bliver ny bestyrelsesformand for Billund Lufthavn. Han afløser Clas Nylandsted Andersen, som har siddet på på posten i 10 år.

Det oplyser lufthavnen til SCMNews i en pressemeddelelse.

Morten Hansen har erfaring fra byggebranchen, og ser frem til at bidrage til den fortsatte fremdrift.

– Billund Lufthavn har sat ambitiøse mål for den fremtidige udvikling. Realiseringen af Airport City er ét af de mål, som jeg ser et stort potentiale i, og inden for bygge- og ejendomsbranchen har jeg gode erfaringer, som jeg håber, at jeg kan spille ind med, udtaler han i pressemeddelelsen.

Jan Hessellund, administrerende direktør for Billund Lufthavn, takker den tidligere formand for sin indsats i lufthavnen. I pressemeddelelsen sætter Clas Nylandsted Andersen desuden selv ord på sin tid som formand i bestyrelsen. 

– Det har været utrolig spændende rejse. Vi har indfriet mange af vores målsætninger og aktivt medvirket til at fremme såvel turisme som erhvervsliv langt ud over Billunds grænser.

Blå bog Morten Hansen

Morten Hansen, 1963, er professionel bestyrelsesformand med tidligere erfaring fra MT Højgaard, hvor han har siddet som adm. koncerndirektør og nu sidder som næstformand. Morten Hansen har god erfaring med ledelse af entreprenør- og projektvirksomheder, bestyrelsesarbejde fra en børsnoteret virksomhed samt en række øvrige bestyrelser.

Billund Lufthavn

Blå bog Clas Nylandsted Andersen

Clas Nylandsted Andersen, 1947, har foruden en lang historie i Billund Lufthavn først som næstformand fra 2005 og sidenhen bestyrelsesformand fra 2013 også en fortid som administrerende direktør for Roulunds Fabriker i Odense i perioden 1986 til 2004 samt hos Nielsen & Nielsen Holding A/S fra 2005 til 2011. Han er bestyrelsesformand hos Carl Hansen og Sønner, Fyns Stiftstidende A/S, Niras Alectia fonden og CCN Holding. Han har tidligere været bestyrelsesformand i en lang række bestyrelser, herunder Mærsk Medical A/S, Rosti A/S, Teknologisk Institut A/S, Universal Robots A/S og Nassau Door A/S.

Billund Lufthavn

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
K+N køber op i Sydafrika
Amazon udruller kunstig intelligens på de største lagre
Prominent gudmor skal døbe Mærsks nye metanoldrevne containerskib
Freja afviser anklager - samarbejder IKKE med Rusland
Hapag-Lloyd-topchef tror på normal højsæson
Ingen EU-løsning på Brenner-knude

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078