23948sdkhjf

Ny aftale på den trans-kaspiske godsbanekorridor

Singapore-baserede PSA underskriver aftale med Kazakhstan Railways

Den singaporebaserede terminaloperatør PSA har underskrevet en ny aftale med Kazakhstan Railways om brug af den trans-kaspiske godsbanekorridor (Trans-Caspian International Transport Route (TITR).

Aftalen betyder, at PSA International og Kazakhstan Railways (KTZ)opretter et joint venture-selskab, der skal fremme anvendelsen af den trans-kaspiske jernbane, der forbinder Kina med den trans

Singapore-based terminal operator PSA International has formed a joint venture with Kazakhstan’s main rail network operator Kazakhstan Railways (KTZ) to promote the development of the Trans-Caspian International Transport Route (TITR).

Det skriver Splash377.

Fra Kina til Europa

Jernbaneforbindelsen går fra Kina til Kasakhstan og videre til Det kaspiske Havn, Azerbaijan og videre til Georgien og Sortehavet, hvor fra der fra havne er forbindelse til Tyrkiet og Europa.

At der er tale om en vigtig aftale, ses af at Singapores præsident Halimah Yacob and Kazakhstan’s premierminister Alikhan Smailov overværede underskrivelsen af joint venture-aftalen om joint venture-selskabet MPMC.

Aftalen omfatter blandt andet udviklingen af blok-togsløsninger og muligheder for station til station-produkter.

Tan Chong Meng, Group CEO for PSA International, udtalter i en kommentar:

- Dette joint venture er et milepæl for PSA, da det udvider vores globale fodaftryk til Centralasien og afspejler vores fortsatte forpligtelse til at forbedre globale forbindelser og muliggøre bæredygtig handel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078