23948sdkhjf

DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

DSV donerer busser, lastbiler og trailere til det ukrainske millitær

Transport- og logistikvirksomheden DSV donerer transportudstyr til Ukraines militær til en værdi af 3,5 mio. kroner. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Donationen omfatter busser, lastbiler og trailere samt yderligere transportudstyr. Den første leverance blev modtaget i Ukraine den 31. maj, og DSV forventer, at al udstyret vil være fremme i midten af juni.

- Jeg er dybt bevæget over det ukrainske folks ukuelighed i så svær en tid. Og det gør mig stolt at se den fælles indsats, vores medarbejdere på tværs af organisationen har ydet siden invasionen,” udtaler Jens Bjørn Andersen, administrerende direktør hos DSV.

- Vores lokale selskaber rundt om i landene har igangsat forskellige initiativer til støtte for Ukraine i form af donationer af varer og anden form for hjælp, og jeg er glad for, at vi kan fortsætte med at vise vores støtte til landet,

DSV oplyser at donation er kommet i stand efter en dialog mellem Jens Bjørn Andersen og Mykhailo Vydoinyk, Ukraines ambassadør i Danmark, som delte en liste over brigadernes specifikke behov med transport- og logistikvirksomheden. 

- Som situationen er nu, har vores militær et kæmpe behov, og vi er afhængige af aktiv hjælp fra vores samarbejdspartnere. Jeg vil gerne opfordre andre virksomheder i Danmark til at følge DSV’s eksempel og bidrage med støtte, der kan hjælpe vores væbnede styrker med at lykkes, siger Mykhailo Vydoinyk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079