23948sdkhjf

Scan Global udvider i Østafrika: "Markedet er modent"

Ifølge Scan Global Logistics har Kenya potentiale til at blive et regionalt logistikknudepunkt

Den danske logistikvirksomhed Scan Global Logistics udvider sin strategiske tilstedeværelse på det afrikanske kontinent og åbner sit første kontor i den kenyanske hovedstad Nairobi.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen skal udvidelsen ses som et skridt i virksomhedens ambitiøse vækststrategi og det nye kontor skal hjælpe med at udnytte regionens betydelige potentiale.

- Kenya er i hurtig udvikling og bliver en logistikhub for Østafrika. Derfor er markedet modent for et internationalt logistikfirma. Derudover er Afrika den hurtigst voksende kontinent med en befolkning på 1,5 milliarder og en voksende middelklasse, udtaler Lars Syberg, som er administrerende direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika hos Scan Global Logistics.

- Vores fremtidige ekspansionsstrategi omfatter, men er ikke begrænset til, nabolandene Uganda, Tanzania og Rwanda, fortsætter han.

I dag er virksomheden er allerede stærkt repræsenteret på kontinentet med kontorer i Togo, Benin, Mali, Elfenbenskysten, Senegal samt Sydafrika.

Østafrikansk potentiale

Satsningen i Kenya kommer i en periode, hvor infrastrukturen i landet udvikler sig voldsomt. Det skaber ifølge virksomheden nye muligheder for en logistikvirksomhed.

- Med åbningen af Standard Gauge Railway, der forbinder kystbyen Mombasa med indlandet Nairobi, den forbedrede vejinfrastruktur gennem de sidste år og Kenyas fordelagtige beliggenhed som porten til Østafrika, ser SGL store muligheder ved at investere i regionen, står der i pressemeddelelsen.

Med udvidelsen håber virksomheden på at styrke den geografiske dækning og støtte deres store kunder inden for nødhjælp og erhvervslast.

Den kenyanske afdeling skal ledes af Duncan Wagura, som skal stå i spidsen for et hold af fagfolk, som kan levere løsninger inden for luft-, sø- og jernbanetjenester, herunder toldbehandling, lagerfaciliteter og forsikring til lokale såvel som globale kunder.

- Vi vil bruge Kenya som vores base for regional vækst og styrke vores tilstedeværelse på tværs af Østafrika. Derfor vil vi i fremtiden søge at ansætte flere dygtige logistikprofessionelle, der har viljen til at gå den ekstra mil for at hjælpe med at forenkle vores kunders verden, siger Duncan Wagura

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078