23948sdkhjf

Fokus på danske virksomheders værdikæde i fremtiden

Dansk Industri og Leman er vært ved konference om fremtidens værdikæde, ny teknologi og supply chain management

Dansk Industri (DI) og speditions- og logistikvirksomheden Leman inviterer alle interesserede virksomheder til et unikt seminar, der sætter fokus på optimering af danske virksomheders værdikæde. Arrangørerne præsenterer et spændende program, hvor deltagerne får muligheden for at møde nogle af landets førende eksperter inden for international samhandel og supply chain management.

Det skriver værterne i en pressemeddelelse.

Frø- og helikopterperspektiv

På seminaret, der finder sted onsdag en 27. september hos Leman i Taulov, får deltagerne både et helikopter- og et frøperspektiv på fremtidens værdikæder. Dagens eksperter vil præsentere konkrete cases og eksempler fra både store og små virksomheder.

En af hovedfokusområderne på seminaret er, hvordan partnerskaber kan gøre danske virksomheders internationale værdikæde mere robust og potentielt bringe dem tættere på kunderne. Eksperterne vil dele værdifuld indsigt og strategier for at styrke virksomheders konkurrenceevne i en global økonomi.

Oplev AR/VR-teknologi

Desuden vil ny teknologi spille en afgørende rolle i designet af fremtidens værdikæder, og derfor vil deltagere på seminaret få muligheden for at opleve AR/VR-teknologi (Augmented Reality/Virtusl Reality) i aktion og høre, hvordan det kan revolutionere virksomhedernes måde at håndtere kunder, produktdemonstrationer, serviceeftersyn og salg på.

Seminaret vil også byde på gode muligheder for networking, og deltagerne vil kunne møde og udveksle erfaringer med kolleger, konkurrenter og andre branchefolk, der deler interessen i at optimere værdikæder.

100 pladser

Der er 100 pladser til arrangementet, og de første 50 deltagere har allerede tilmeldt sig. For yderligere oplysninger og tilmelding, besøg danskindustri.dk eller kontakt Dorte Sundall fra Leman.

Om arrangørerne

Dette seminar er stablet på benene i et samarbejde mellem Dansk Industri (DI) og LEMAN og en gruppe eksperter inden for international samhandel og supply chain management. Formålet er at levere værdifuld viden og indsigt til virksomheder, der ønsker at optimere deres værdikæder og forblive konkurrencedygtige i en stadig mere kompleks global økonomi.

Dagens program

Program for dagen

08.45-09.00 Ankomst og registrering

09.00-09.15 Velkomst & nyt fra DI Handel

v/ Dorte Sundall, salgsdirektør, LEMAN Danmark og DI Handel

09.15-09.45 Gearet til vækst - Speditørens vinkel på partnerskaber

v/CEO Jesper Autzen, LEMAN

09.45-10.15 Modstandsdygtige værdikæder – design/re-design

v/ Direktør Henrik Knak, Deloitte

10.15-10.45 Pause & networking

10.45 - 11.30 Den effektive supply chain - samspillet mellem salg og forsyningskæde

v/ Birgit Dam Jespersen, Senior Vice President, Supply Chain, Nilfisk

11.30 - 12.15 Virtual Reality/Augmented Reality– Er det noget, som gror i vores baghave?

v/Michael Harboe, CEO, Virsabi

12.15 - 13.00 Frokost

13.00 - 14.00 Rundvisning på LEMAN’s Taulov-terminal v/ Jørn Peter Hansen, Director Logistics & Distribution, LEMAN + DEMO AR/VR v/Virsabi

DI/Leman

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125