23948sdkhjf

DSV indgår ny netværksaftale med Qatar Airways Cargo

Ny Gateway Star rute med udgangspunkt i Huntsville i USA skal forbedre luftfragtsforbindelse til Europa, Mellemøsten og videre

DSV A/S har indledt et samarbejde med Qatar Airways Cargo om en ny luftfragtsrute med udgangspunkt i Huntsville i delstaten Alabama i USA. Ruten som DSV har navngivet Gateway Star skal udvide adgangen til Europa, Mellemøsten og videre ud i verden.

Det oplyser Qatar Airways Cargo i en pressemeddelelse.

Qatar Airways Cargo hører til blandt de største luftfragtselskaber i verden. Gateway Star-ruten afgår to gange om ugen med Boeing 777 fragtfly fra Felipe Ángeles International Airport i Mexico til Huntsville i USA, hvorefter ruten fortsætter til Luxembourg og videre til Doha i Qartar. Fragtflyene vil afgå torsdag og søndag og vil have en kapacitet på 200 tons.

Mads Ravn, Executive Vice President hos DSV, udtaler i pressemeddelelsen:

- Vores partnerskab med Qatar Airways Cargo er et bemærkelsesværdigt spring fremad. Denne nye luftfragtservice understreger vores urokkelige dedikation for at revolutionere logistikken ved at en indlede enestående forbindelse til vores værdsatte kunder Ved at samarbejde med Qatar Airways Cargo udvider vi ikke kun vores markedstilstedeværelse, men skaber også muligheder for en problemfri adgang til Mellemøsten med et skarpt fokus på at booste vores olie- og gasvertikal, udtaler Mads Ravn.

Begejstret

Elisabeth Oudkerk, SVP Cargo Sales and Network Planning hos Qatar Airways Cargo udtaler i pressemeddelelsen:

- Vi er begejstrede for dette nye partnerskab med DSV. Dette strategiske initiativ udvider ikke kun DSV’s markedsrækkevidde, men etablerer også en direkte rute fra Mexico City til Europa, Mellemøsten og videre via de strategiske knudepunkter i Huntsville, USA og Luxembourg, udtaler Elisabeth Outkerk fra Qatar Airways Cargo.

Bildele

Den største eksport fra Huntsville, der vil blive transporteret på Qatar Airways Cargo-flyvninger, er bildele til forskellige producenter i Europa sammen med letfordærvelige varer og biler fra Mexico. Med tilføjelsen af Huntsville betjener Qatar Airways Cargo nu 22 destinationer i Amerika med fragt- og passagerfly, hvilket giver en samlet ugentlig fragtkapacitet på over 5.500 tons.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094