23948sdkhjf

Mærsk åbner fulfillment center midt i amerikansk storby

A.P. Møller - Mærsk tager endnu et stort skridt ind på det enorme marked for e-handel.

Med et nyt fulfillment center midt i den amerikanske storby Dallas, vil den danske logistik- og rederigigant nemlig servicere e-handelskunder i Texas.

Ifølge en pressemeddelelse fra Mærsk er det nye center på 3530 kvadratmeter og udstyret med avancerede automatiserings-løsninger leveret af den amerikanske virksomhed Fabric.

Automatiseringen tæller både robotløsninger og kunstig intelligens, og ifølge Mærsk er den med til at gøre det muligt at bygge et lagerbyggeri med maximal effektivitet midt i et urbant miljø, hvor pladsen er trang.

- Vi ser Fabric's automatiserede løsning som en, der er meget kapabel til at imødekomme behovet for effektiv lageropbevaring i et område, hvor både arbejdskraften og pladsen er knap, udtaler Erez Agmoni, som er chef for innovation hos Mærsk logistics & services.

Fulfillment centeret er designet til at opfylde ordrer på varer med levering samme dag eller dagen efter. Hovedformålet med lageret er at distribuere varer, og derfor er det ifølge Mærsk en fordel, at lageret er placeret midt i selve byen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078