23948sdkhjf

Scan Global lander endnu et opkøb

De seneste år har Scan Global Logistics haft gang i en sand opkøbsbølge

For tredje gang i år er Scan Global Logistics på indkøbstur.

Denne gang har den danske logistik-komet kastet blikket mod Schweiz, og overtager virksomheden Belglobe.

Det skriver Scan Global i en meddelelse på deres hjemmeside.

Det fremgår ikke, hvad købsprisen for det schweiziske logistikselskab er, men Scan Global oplyser, at købet skal fungerer som en slags rambuk ind på det schweiziske marked.

- Det var et naturligt skridt at træde ind på det schweiziske marked på grund af dets strategiske betydning og blandingen af nationale og multinationale kunder, der har placeret deres centraliserede indkøb i landet, udtaler Lars Syberg, chef for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Han peger på, at Schweiz' centrale placering i Europa giver god adgang til større europæiske markeder som Tyskland, Frankrig, Italien og Østrig. Dermed muliggør opkøbet effektiv distribution af varer over hele kontinentet.

Virksomheden har dog også fodfæste uden for Europa. Belglobe har blandt andet en stærk position på det latinamerikanske marked, hvor fokus særligt er på luftfragttjenester.

Tidligere i år købte Scan Global Logistics Sand Road Freight, som er specialiseret i transporter til og fra Beneluxlandene. Få dage efter købte virksomheden den tyske speditør ETS Logistics, som er specialiseret i søfragt for små og mellemstore virksomheder.

I 2022 foretog virksomheden ikke mindre end 7 opkøb.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078