23948sdkhjf

Budtjeneste har åbnet sin egen emballagebutik

Fastfood-leverandøren Wolt har åbnet en ny, online emballagebutik med navnet Wolt Store. Den gør det muligt for Wolts restaurantpartnere at købe produkter som pizzabakker, poser og rengøringsartikler, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Wolt Store har ikke som primært mål at generere overskud, men derimod at gøre det lettere for restauranter at drive forretning samtidig med, at vi styrker forholdet til vores restaurantpartnere. Det kan vi blandt andet gøre ved at tilbyde emballage og andre forbrugsvarer til lavere priser end dem, den enkelte restaurant normalt har adgang til,  siger Mike Zeuch Poulsen, der er såkaldt Restaurant Development Lead hos Wolt.

- I takt med, at danskerne bruger mindre tid på madlavning, og bestiller takeaway som aldrig før, er det naturligt for os at gå ind i emballagemarkedet. Ifølge Miljøstyrelsen bruger vi hvert år omkring 150 millioner fødevarebokse og 300 millioner drikkebægre i plast. Med Wolt Store er det samtidig vores ambition at give Wolts partnere adgang til en række mere bæredygtige alternativer til den traditionelle takeaway-emballage,” tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093