23948sdkhjf

Toldstyrelsen lukker for NemID

31. oktober er sidste chance for at skifte fra NemID til MitID, hvis man vil bevare adgangen til Toldstyrelsens systemer.

Tirsdag den 31. oktober er skæringsdatoen for at skifte til MitID Erhverv. Det skriver Toldstyrelsen i en pressemeddelelse.

Brugere, der ikke gennemfører skiftet inden deadline vil miste deres adgang til systemerne i Skatteforvaltningen – herunder også Toldstyrelsens systemer.

Virksomheder der i dag benytter VOCES-, FOCES- eller MOCES-certifikater fra NemID-medarbejdersignatur til at forbinde til systemservices i bl.a. Toldstyrelsen, skal I skifte til de nye OCES3-certifikater hurtigst muligt.

Vær opmærksom på, at det nye certifikat skal registreres i certifikatportalen, hvis du ønsker at tilgå FTPS-gatewayen eller AS4-gatewayen.

Når MitID Erhverv erstatter NemID, ændres det også, hvordan din virksomhed administrerer medarbejdernes rettigheder til områder i virksomhedens TastSelv Erhverv. brugerne har dog mulighed for at overføre roller og rettigheder, hvilket de kan læse mere om på MitID-Erhverv.dk.

Skift nu

- Vi anbefaler, at du skifter til MitID Erhverv så hurtigt som muligt, så du har nået at teste, at det virker, inden NemID lukker. På MitID-Erhverv.dk kan du blive klogere på, hvad I skal være opmærksomme på, finde trin-for-trin-vejledninger til, hvordan I udsteder certifikater i MitID Erhverv, og finde hjælp og vejledning til at gennemføre overgangen, skriver Toldstyrelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297