23948sdkhjf

Ny supply chain director hos Stansomatic

Annika Piile Steen er blevet ansat som supply chain director hos stansevirksomheden Stansomatic i Billund.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor hun som en del af en organisationsændring overtager ansvaret for produktion-, indkøb-, lager-, pakkeri- og logistikfunktionerne.

Organisationsændringen betyder også, at Finn Jensen får en ny titel som technical and project director, hvor han fremadrettet skal lede projektgruppen og har ansvar for konstruktion og værktøjsafdelingen.

Stig Horsted får også ny titel som technical sales and R&D manager, hvor han får ansvar for personale og projektledelse i et tættere samarbejde med Finn Jensen.

Annika Piile Steen vil blandt andet få ansvar for ledelsen af den daglige produktion og procesopbygning samt ansvaret for at motivere og styrke vores medarbejdere med fokus på drift, udvikling og planlægning.

- Min lederstil bærer præg af tydelig ramme- og målstyring, samt skabelse af en klar struktur. Kombineret med mit lederskab, der bygger på tillidsfulde relationer og medarbejderudvikling, er jeg overbevist om, at det vil bidrage til virksomhedens fremtidige vækst, siger Annika Piile Steen.

Stansomatic producerer metal- og hybridemner til kunder indenfor medico, elektronik, automobil og energisektoren. Vi er kundens strategiske samarbejdspartner - lige fra ideudvikling, konstruktion og værktøjsfremstilling til produktion og pakning.

- Jeg er en synlig leder, som vægter samarbejde og opbygning af relationer højt. Et godt arbejdsmiljø er et nøgleord for mig, og jeg har fokus på at involvere, motivere og udvikle alle medarbejdere i et team, lyder det fra Annika Piile Steen.

Hun er 51 år og har de seneste 15 år beskæftiget sig med både drift, ledelse og planlægning på det operationelle niveau i blandt andet Vestas og andre større, danske virksomheder.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095