23948sdkhjf

Nestlé Danmark flytter al logistik til Sverige

Nestlé Danmark flytter al sin logistik til den anden side af Øresund til Helsingborg, hvor Nestlé Sverige har sit hovedkontor. 

Den danske del af Nestlé nemlig har indgået en aftale med logistikvirksomheden Nowaste Logistics i Helsingborg, der omfatter hele kolonialforretningen. Dermed overtager Nowaste håndteringen af lager, lagerstyring og transport 

Det skriver Nestlé i en pressemeddelelse. 

Driften vil foregå fra en helt ny terminal, der forventes at være klar næste sommer. Nowastes ambition er at opføre en facilitet, der vil være Nordens mest miljøvenlige og højest automatiserede dagligvarelager.

- Med Nestlés stigende fokus på digitalisering og automatisering bliver samarbejdet med Nowaste Logistics et meget interessant skridt for os. Nowaste har lang erfaring med automatisering, og deres tilgang til at arbejde med mennesker og bæredygtige løsninger passer meget godt sammen med Nestlés værdier og fremtidige behov, udtaler Regine Kimmer Jörgensen, logistikchef for Norden hos Nestlé.

Nestlé er en fødevare- og drikkevarevirksomhed med over 2000 mærker, herunder Zoégas, Nescafé, After Eight og Cheerios. Virksomheden opererer i 188 lande."

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095