23948sdkhjf

DHL-opkøb i Tyrkiet godkendt

Tysk pakkegigant ser stort potentiale på det tyrkiske pakkemarked.

Den tyrkiske pakkedistributør MNG Kargo er nu en del af DHL Group. Det oplyser den tyske speditions- og logistikgigant i en pressemeddelelse.

Efter endelig godkendelse af opkøbet fra de tyrkiske myndigheder er MNG Kargo med virkning fra 5. oktober en del af DHL Group, der beskriver MNG Kargo som en af de førende tyrkiske pakkeleveringsvirksomheder i Tyrkiet. MNG Kargo bliver integreret under DHL eCommerce.

- MNG Kargos ekspertise inden for pakke- og kurértjenester kombineret med selskabets omfattende indenlandske netværk vil hjælpe DHL med at udvide vores serviceudbud i Tyrkiet yderligere og forbedre vores stærke grænseoverskridende europæiske pakkenetværk. Vi byder vores nye kollegaer hjertelig velkommen og ser frem til at udnytte det enorme e-handelspotentiale i landet og udenfor sammen, udtaler siger Pablo Ciano, CEO DHL eCommerce.

- Dette opkøb vil gøre det muligt for DHL Groups kunder at drage fordel af unikke logistiktilbud i Tyrkiet såvel som grænseoverskridende logistiktjenester via samarbejdet mellem de forskellige DHL-divisioner, der allerede er til stede i Tyrkiet.

Ung befolkning

For DHL eCommerce er det nyerhvervede pakkenetværk, med 27 mid-mile-sorteringscentre og over 800 last-mile-filialer i alle relevante byer i Tyrkiet, en perfekt tilføjelse til det europæiske pakkeleveringsnetværk. og bliver dermed en del af forretningsenheden.

DHL fremhæver, at markedet i Tyrkiet er præget af en relativt ung befolkning, der i stort omfang anvender digitale kommunikationsmidler. Derfor forventer DHL Group, at pakkemarkedet i Tyrkiet har et enormt potentiale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109