23948sdkhjf

SSI Schäfer satser på STL Lagerteknik i Danmark

STL Lagerteknik overtager forhandlingen af en stor bid af SSI Schäfers produktportefølje i Danmark

Med virkning fra 1. oktober 2024 har STL Lagerteknik A/S Danmark overtaget salgsansvaret for en lang række af SSI Schäfers produkter på det danske marked.

Det oplyser SSI Schäfer i en pressemeddelelse, hvor det fremgår at SSI fortsætter som totalleverandør af semi- og fuldautomatiserede lagerløsninger på det danske marked.

SSI Schäfers lokale in-house team med applikationsingeniører, projektledelseseksperter og softwareudviklere vil fortsat understøtte kunder i regionen og sikre problemfri integration og effektiv drift af systemer fra SSI Schäfer.

STL Lagerteknik A/S Danmark overtager forhandlingen af en række SSI Schäfer-produktlinjer, herunder forskellige reolsystemer, samt SSI Orbiter lagershuttle-systemer og SSI Logimat® lagerautomater.

STL Lagerteknik forhandler følgende SSI Schäfter-produkter 

STL Lagerteknik A/S Danmark overtager forhandlingen af en række SSI Schäfer-produktlinjer, herunder forskellige reolsystemer, samt SSI Orbiter lagershuttle-systemer og SSI LOGIMAT® lagerautomater

Product & Equipment (PE):

- PR 600 pallereolsystemer, herunder PR 600 mezzaninsystemer i flere etager.

- R 3000 reoler, herunder R 3000 reolbårne mezzaninsystemer i flere etager

- Grenreolsystemer

- Fritstående mezzaninsystemer

- Tilbehør til ovennævnte reol-/hyldesystemer

- SSI plastkasser i kombinerede projekter

- Mobilreoler

- SSI Orbiter lagershuttle-systemer

- SSI LOGIMAT® lagerautomater

- Alt serviceansvar og alle kontrakter for SSI Logimat (starter i 2024)

SSI Schäfter

Eneforhandler

Aftalen betyder som nævnt ovenfor, at STL Lagerteknik A/S overtager håndteringen af alle PE-projekter og salg af produkter på det danske marked. Med dette nye samarbejde bliver STL Lagerteknik A/S eksklusiv salgsdistributør for de nævnte produktlinjer i Danmark. Dette strategiske samarbejde er indgået for at styrke tilgængeligheden og adgangen til udstyr fra SSI Schäfer, samtidig med at det sikrer lokal dansk kundeservice og support, lyder det i pressemeddelelsen, hvor aftalen beskrives som en milepæl.

- Vi er glade for samarbejdet med STL Lagerteknik A/S om distributionen af vores anerkendte produktlinje, siger Michael Hillström, administrerende direktør i SSI Schäfer.

- Deres store erfaring og markedskendskab gør dem til den ideelle partner til en udvidelse af vores lokale fokus i Danmark, hvilket vil give os et løft i vores fælles markedstilstedeværelse og dermed vil vi kunne servicere vores kunder effektivt.

Ser frem til ansvar

- Vi ser frem til at påtage os dette ansvar og bidrage til SSI Schäfers vækst i Danmark, udtaler Carsten Normann-Poulsen, administrerende direktør i STL Lagerteknik A/S. Carsten Normann-Poulsen har 15 års erfaring med SSI Schäfers produkter og det danske materialehåndteringsmarked.

- Med kombinationen af SSI Schäfers fremragende produkter og vores salgs- og serviceekspertise ser vi frem til at imødekomme vores kunders forskelligartede behov og forbedre deres lagerdrift, afslutter Carsten Normann-Poulsen.

Om STL Lagerteknik A/S

Carsten Normann-Poulsen har 15 års erfaring med SSI Schäfers produkter. Centrale medarbejdere hos SSI Schäfer vil fortsætte deres arbejde i SSI-afdelingen hos STL Lagerteknik A/S. Medstifter Ole Madsen vil støtte Carsten Normann-Poulsen i opbygningen af en stærk SSI PE-tilstedeværelse i Danmark. Ole Madsen er tidligere administrerende direktør for SSI Schäfer, Nord- og Østeuropa.

STL Lagerteknik A/S er et nyt forretningssegment i SystemTeknik-koncernen. Koncernen består af ST Logistics, der distribuerer Geek+ AMR-robotter til lagerautomatisering. SystemTeknik beskæftiger cirka 100 fuldtidsansatte i Danmark og Polen og arbejder inden for elektrisk ingeniørarbejde, eltavler og software til materialehåndteringssystemer.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079