23948sdkhjf

Bryggeri bliver første lejer i ny logistikejendom ved Horsens

Bryggeriet Royal Unibrew lejer 8.200 kvadratmeter i nyt lager- og logistikbyggeri, som Logicenters opfører tæt på motorvejen ved Horsens.

Ejendomsudvikleren Logicenters er langt fremme med planer om at udvikle et 41.500 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri ved Horsens. Nu har den første lejer – bryggeriet Royal Unibrew – indgået aftale om at leje 8.200 kvadratmeter i den nye lager og logistikfacilitet.

De resterende kvadratmeter 33.000 kvadratmeter skal lejes ud til andre kunder, som Logicenters nu er på jagt efter.

Det oplyser Logicenters i en pressemeddelelse.

Den strategiske placering nær motorvej E45 giver gode transportmuligheder og direkte forbindelse til både det nordlige Danmark via Aarhus, samt det sydlige Danmark og Tyskland.

- Horsens er et usædvanligt velegnet sted med flere nøglepunkter i nærheden, hvor vi yderligere kan styrke Logicenters tilstedeværelse i Danmark. Vi er meget begejstrede for at udvide på dette sted, da logistikområdet tilbyder en attraktiv position i hjertet af landet. Vi er overbeviste om, at dette giver Royal Unibrew betydelige muligheder for at drive en effektiv logistikoperation, udtaler Thomas Petersen, der er commercial manager hos Logicenters Danmark.

To etaper

Ejendommen i Horsens bliver opført i to etaper. Royal Unibrew flytter ind i slutningen af 2024, og samtidig vil 12.000 kvm være klar til en ny lejer. Den anden del af ejendommen, der dækker 21.000 kvm, forventes at stå færdig i slutningen af 2025.

- Vi ser frem til snart at flytte ind i vores topmoderne faciliteter. Vores samarbejde med Logicenters har indtil videre været en problemfri og positiv oplevelse, og vi glæder os til at fortsætte vores partnerskab med Logicenters, som vil understøtte vores logistikoperationer på den bedst mulige måde", siger Claus Hjort Schroeder, Global Category Manager hos Royal Unibrew.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062