23948sdkhjf

Derfor blev Postnord-chef fyret

Matthias Krümmels økonomiske resultater levede ikke op til Postnords-koncernens forventninger

Det var manglende økonomiske resultater, der var årsag til at den svenske Postnord-direktør, Matthias Krümmel, tidligere på ugen måtte forlade jobbet.

Det skriver Dagens Nyheter på baggrund af et interview med Postnords koncernchef Annemarie Gardshol.

I interviewet roser hun hans indsats for virksomheden, men tilføjer herefter:

- De økonomiske resultater er ikke kommet med den hastighed, som koncernen har forventet. Mathias og jeg har haft en dialog om dette i noget tid. Vi er blevet enige om, at det er nødvendigt med ny energi i ledelsen, for at skabe de forandringer, som vi har planer om.

Mathias Krümmel har været administrerende direktør for Postnord Sverige siden 2021.

I den periode har han blandt andet ledet arbejdet med store organisationsændringer, der skulle forbedre kvaliteten af postleveringen.

Det skete blandt andet efter, at Postnord tidligere på året missede de svenske kvalitetskrav om, at 95 pct. af brevene skal leveres inden for to dage. Den seneste måneder har Postnord Sverige levet op til kravet, men det var altså ikke nok til at redde Mathias Krümmels stilling.

Derfor vil Ylva Ekborn, der i øjeblikket er leder af Postnord Accelerate samt administrerende direktør og koncernchef for Postnord Strålfors, overtage rollen som fungerende administrerende direktør for Postnord Sverige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094