23948sdkhjf

Rederi henter fragtchef med erfaring fra DSV

Den 1. februar får Scandlines ny fragtchef.

Det ligger fast efter, at Gerald Lefold trækker sig for at gå på pension og overdrager opgaven til Peter Leschly, der hentes eksternt.

Han kommer med erfaring fra blandt andet DSV, Mærsk og IBM.

Det oplyser Scandlines i en pressemeddelelse.

Gerald Lefold startede som Line Manager Hansa Ferry i det daværende Deutsche Fährgesellschaft Ostsee (DFO), der i 1998 skiftede navn til Scandlines AG som følge af fusionen mellem DFO og Scandlines Danmark A/S. I de følgende år var han ansvarlig for de fragtbaserede ruter til Baltikum, Finland og Sverige. 

Efter en kort afstikker til Stena Line i 2012-2013 overtog han i 2014 ansvaret for Scandlines’ fragtforretning, der siden har oplevet en vækst på tæt på 50 procent. Han har alt i alt været i rederiet i 30 år.

Og nu giver han altså depechen videre til Peter Leschly.

- Nye kræfter tager nu over på vores fragtdel, og jeg glæder mig meget til at byde Peter velkommen i Scandlines. Med vores nye emissionsfri fragtfærge og fokus på at gøre fragtkundernes rejse så let som overhovedet mulig er vi overbeviste om, at fragtdelen fortsat vil være afgørende for vores forretning, siger Scandlines CEO Carsten Nørland.

Gerald Lefold fortsætter i Scandlines i en overgangsfase med henblik på at sikre den gode overdragelse af ansvarsområdet.

Foruden virket som leder af Freight Sales er Gerald Lefold administrerende direktør i Scandlines Deutschland GmbH og BorderShops sammen med Heiko Kähler.

Ved Geralds pensionering overtager Heiko Kähler det fulde ansvar som administrerende direktør for de tyske selskaber.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078