23948sdkhjf

Medicovirksomhed rykker ind på Aalborg Havn

Stykgodshavnen i Aalborg har fået en ny lejer.

Scandinavian Medical Solutions har nemlig underskrevet en lejeaftale på nye lagerfaciliteter i havnen.

Det oplyser Port of Aalborg i en pressemeddelelse.

Scandinavian Medical Solutions blev stiftet i 2018 og har i dag godt 30 medarbejdere. Virksomheden køber, sælger og udlejer brugt billeddiagnostisk udstyr.

- Vi har i længere tid været på jagt efter egnede lagerfaciliteter til vores mobile enheder og modularer,fortæller virksomhedens administrerende direktør, Jens Hvid Paulsen.

- Enhederne bliver transporteret med lastbil, så de nemt kan transporteres rundt i store dele af verden. Men når de ikke er i brug, skal de løbende klargøres og vedligeholdes, og det skal helst ske i tørvejr. Det behov får vi opfyldt med de to nye pakhuse.

Fra USA til Aalborg

Scandinavian Medical Solutions har kunder i hele verden, og tidligere på året rykkede stifteren af virksomheden, Jens Krohn, til USA, hvor han skal stå for opbygningen af det amerikanske datterselskab.

Hovedkontoret ligger dog fortsat i Aalborg tæt på pakhusene.

- Vores krav til de nye lagerfaciliter var, at de kunne rumme vores store udstyr, og så skulle de være tæt på vores kontor. Det har vi fundet med lageret i stykgodsområdet, der ligger lige på den anden side af vejen, forklarer Jens Hvid Paulsen.

Port of Aalborg råder samlet set over mere end 175.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter. Scandinavian Medical Solutions rykkede ind i de nye faciliteter i januar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078