23948sdkhjf

Logistikstrategi lokkede Schenker-profil til Mærsk

Mærsk henter ny Nordeuropa-direktør fra logistikkonkurrenten DB Schenker, som Mærsk lige nu overvejer som en opkøbsmulighed 

Mærsk har været på direktørhugst hos logistikkoncernen DB Schenker og har ansat Ole Trumpfheller som ny vicepræsident og direktør for Ocean & Logistics i det kontinentale Nordeuropa. 

Ole Trumpfheller kommer fra DB Schenker, hvor han har haft ansvar for logistikkoncernens globale kontraktlogistik- og forsyningskædedivision.

Hos Mærsk får Ole Trumpfheller ansvaret for Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg og Polen, som målt på forretningsomfang globalt er blandt Mærsks største markeder. 

- Det, der især tiltalte mig, var den spændende integratorstrategi. Jeg er sikker på, at min erfaring og viden vil være meget nyttig, når vi videreudvikler mulighederne for integrerede logistikløsninger, siger Ole Trumpfheller i en udtalelse. 

Aymeric Chandavoine, executive vice president og øverstansvarlig for Mærsk i Europa, glæder sig over ansættelsen: 

- Ole bringer med sig en enorm erfaring inden for logistik og forsyningskæde samt stor viden om global kundehåndtering fra hans tidligere ledelsesroller, siger Aymeric Chandavoine. 

Den nye direktør starter hos Mærsk den 1. maj og afløser Jens-Ole Krenzin, som i december trådte tilbage. Siden da har Francisco Ulloa været indsat som midlertidig direktør. 

Ole Trumpfheller har arbejdet for DB Schenker i godt tre år. Før det stod han i over 12 år i spidsen for konkurrenten DHL's kontraktlogistikdivision.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11