23948sdkhjf

Last mile-virksomhed får ny logistikchef

Clara Vila Larsson er blevet ansat Logistics Development Manager hos last mile-virksomhed Gordon

Dermed skal hun i fremtiden stå i spidsen for udviklingen af de temperaturkontrollerede leveringsstrømme hos den svenske virksomhed.

Det oplyser Gordon i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at kunne byde Clara velkommen til Gordon-teamet. Hendes skarpe kompetencer inden for logistikudvikling og stærke kundefokus gør hende til et perfekt match for Gordon, når vi fortsætter med at udvikle og optimere vores forretning, udtaler Ali Ghoce, som er administrerende direktør hos Gordon.

Clara Vila Larsson har blandt andet tidligere arbejdet for modekoncernen Inditex, hvor hun udviklede virksomhedens globale forsyningskæder. Inden hun kom til Gordon, var hun Salgschef hos modebrandet NA-KD. I sin nye rolle skal hun lede Gordons Logistics Development Team.

- At arbejde med last mile som en integreret oplevelse er meget vigtigt for mig, så Gordon var et let valg. Her ses den sidste kilometer som en del af købsprocessen, og det vil jeg gerne bygge videre på. Jeg ser frem til at udvikle løsninger til branchens mest tilfredse kunder, mest tilfredse chauffører og mest tilfredse slutkunder, siger Clara Vila Larsson.

Gordon har i øjeblikket aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland samt en SaaS-platform med kunder på det europæiske marked. Kunderne omfatter dagligvarebutikker, måltidskassevirksomheder, fødevareproducenter og apoteker.

Læs mere om Gordon:

Last mile-virksomhed: Vi har knækket koden til dagligvarelevering

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078