23948sdkhjf

Amazon får stort drone-gennembrud

Amazon har taget et vigtigt skridt inden for drone levering

Virksomheden har nemlig fået tilladelse til at flyve droner uden for dronepilotens synsfelt.

Det oplyser virksomheden i en meddelelse på deres hjemmeside.

Og selvom det måske lyder som en relativ lille sejr, har det stor betydning for virksomhedens fremtidig brug af droner. Tilladelsen vil nemlig gøre det muligt for Amazon at sende droner afsted over langt større afstande, fordi de nu kan bevæge sig uden for droneførerens synsfelt.

Samtidig er det et vigtigt skridt i retningen af at kunne bruge autonome droner til levering.

- Vi har brugt år på at udvikle, teste og forfine vores indbyggede "detektion-og-undgå-system" for at sikre, at vores droner kan opdage og undgå forhindringer i luften, skriver Amazon i meddelelsen.

I langt de fleste lander kræver det en særlig tilladelse at flyve kommercielle droner uden for en droneføres synsfelt. Virksomheder skal nemlig kunne dokumenterer, at deres drone teknologi er sikker nok til at dronen kan bevæge sig rundt i luftrummet.

Med den nye tilladelse er Amazon et skridt nærmere virksomhedens vision om at kunne levere 500 mio. pakker om året ved hjælp af droner inden 2030.

- Senere på året vil droneleverancer begynde at blive integreret i Amazons leveringsnetværk, hvilket betyder, at droner vil blive installeret fra faciliteter ved siden af ​​vores Same-Day-leveringsnetværk. Det vil give Amazon-kunder hurtigere levering af et endnu større udvalg af varer, slutter Amazon.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08