23948sdkhjf

Dao etablerer pakkecentrum på Aalborg Havn

En 1.853 kvadratmeter stor ny lagerhal på Østhavnen i Aalborg bliver nu centrum for DAOs nordjyske pakkedistribution

Aalborg Havn har fået en ny spiller.

Distributionsselskabet Dao har nemlig åbnet et nyt lager på Østhavnen, som i fremtiden skal være centrum for den nordjyske pakkedistribution. 

Det oplyser Aalborg Havn i en pressemeddelelse.

De nye faciliteter bliver fra start udgangspunkt for 40 medarbejdere og har et areal på 1.853 kvadratmeter.

Ifølge Christian Roland, chef for Transport og Terminaler i Dao, giver placeringen i havnen nye muligheder for at optimere virksomhedens nordjyske operationer.

- På vores nye placering skal vi ikke tage de samme hensyn til beboelse, som da vi havde en mere bynær placering, og det betyder, at vi kan håndtere vores nordjyske operationer på den måde og i de tidsrum, der giver bedst mening, siger han og fortsætter:

- På den måde kan vi optimere vores drift i Nordjylland. Vi kan med andre ord køre så meget til og fra, som vi vil. Derudover har det også været afgørende for os, at vi med de nye faciliteter får bedre tilkørselsforhold, så vi kan håndtere tilkørsel for modulvogntog på mere end 25 meter samt vores etagetrailere.

Et centralt lager

Dao sorterer sine pakker på et centralt lager, hvorefter de fragtes ud til terminaler i hele landet. Her bliver de så læsset af og kørt ud til en af Daos pakkeshops, hvor man som forbruger kan hente eller afsende sine pakker.

- Vi har 15 pakkebiler på farten på tværs af Nordjylland til hverdag, hvor de leverer pakker til og henter pakker fra vores pakkeshops i landsdelen. Derudover indhenter vi også pakker fra en lang række nordjyske E-handelsvirksomheder, som vi samler på vores nye terminal på havnen og sender videre til vores sorteringscentral, forklarer Christian Roland.

Hos Aalborg Havn, der udlejer den nye lagerhal, glæder man sig over, at Dao er rykket ind.

- Vi er meget glade for, at DAO har valgt at placere sin nordjyske terminal hos os, og vi håber, at vi via vores stærke rammer, unikke lagerbyggeri Harbour Storage og gode placering i nærhed til E45 kan være med til at understøtte deres vækstambitioner. Vi ved, at Daos tilstedeværelse i erhvervsparken kommer mange eksisterende og nye kunder til gode, siger Senior Commercial Manager i Aalborg Havn Jeppe Faber.

Ifølge Trafikstyrelsens seneste redegørelse for det danske postmarkeds tilstand og udvikling bliver der sendt 185 millioner pakker rundt i Danmark om året, og Dao er blandt de største transportører inden for pakkeområdet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078