23948sdkhjf

Fly-gigant kommer til Københavns Lufthavn

Et af verdens største flyselskaber har åbnet en ny rute fra Københavns Lufthavn.

Ifølge en pressemeddelelse fra lufthavnen vil American Airlines, nemlig flyve daglige afgange mellem København og Philadelphia.

- Vi er stolte og meget tilfredse med, at American Airlines har valgt København som ny destination. Det er værd at fejre, og det bekræfter os i den stærke position, vi har som Nordeuropas største lufthavn, udtaler Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

American Airlines er et af verdens største flyselskaber med en flåde på over 1400 fly, og flyver med omkring 200 millioner passagerer om året. Selskabet, der er en del af oneworld alliancen, har samtidig også et af de største rutenetværk i hele Nordamerika.

- Vi er begejstrede for at udvide vores internationale tilstedeværelse med en ny rute til Danmark, hvilket bringer American Airlines tilbage til Norden efter flere års fravær. Vores nye rute fra København til Philadelphia markerer et vigtigt næste skridt i den fortsatte udvidelse af vores netværk, siger José A. Freig, chef for internationale operationer i American Airlines.

Med den nye rute til Philadelphia er der 13 direkte ruter fra København til USA og Canada hen over året, og fra den 17. juni kommer endnu en rute på kortet, når SAS begynder at flyve mellem København og Atlanta.*

American Airlines flyver med den moderne og energieffektive Boeing 787-9 Dreamliner på ruten, hvor der er plads til 285 passagerer. Der er daglige afgange hen over sommeren til og med begyndelsen af oktober.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094