23948sdkhjf

Stor jysk gaffeltruck-virksomhed laver gennemgribende forandringer

Farvel til Hyster og goddag til nogle af verdens mest prominente brands

Odder-virksomheden ProTruck, der er en af landets store spillere inden for gaffeltrucks og intern logistik, skifter mærke. Virksomheden har siden etableringen i 2012 været eneimportør og forhandler af det højprofilerede, amerikanske brand Hyster i Danmark og i en periode også i Norge . men nu er ægteskabet slut.

Når kontrakten med Hyster udløber om ganske få dage, slås dørene op til ProTruck i version 2.0.

- Inden for premium-segmentet er det en nyhed af de helt store, at vi bliver eneimportør og forhandler af Cat Lift Trucks, fortæller Michael Laursen.

- Brandet indgår i den multinationale Mitsubishi-Logisnext koncern, der placerer sig som den fjerdestørste gaffeltruckproducent i verden.

- Produkterne produceres på fabrikker i Finland, Sverige og Spanien med fokus på nordiske markedskrav. Det bliver vores højkvalitetsprodukt til krævende kunder og intensive opgaver fra 1,4 – 10 ton kapacitet.

Stort kinesisk navn

Et andet navn, der kommer til at funkle på pylonerne foran bygningerne i Odder og Ringsted, er det kinesiske brand HELI, der er verdens 9. største producent af gaffeltrucks.

- Disse produkter vil blive målrettet mod de mindre krævende kunder og applikationer, hvor prisen spiller en afgørende rolle. Sortimentet strækker sig fra warehouse-produkter til mindre el-, gas- og dieseltruck. Det er pålidelige og solide maskiner til rigtig fornuftige priser.

Et helt nyt kapitel

- Med ProTruck 2.0 starter vi på et helt nyt kapitel i vores historie, som vi glæder os til at dele med vores kunder og samarbejdspartnere, siger Michael Laursen.

- Vi har været utroligt glade for vores samarbejde med Hyster. Det har været en vigtig del af vores vækstrejse. Det er derfor med stor taknemmelighed og respekt, at vi i ProTruck siger tak for det gode samarbejde, vi har haft gennem de sidste 10 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14