23948sdkhjf

Solgte livsværk og trak sig som direktør: Nu gør han klar til nyt logistikbyggeri til 170 millioner

68-årige Preben Borregaard er en driftig mand. I 2020 vendte han tilbage til direktørstillingen i DKI Logistics, virksomheden han selv havde stiftet, og fik vendt underskud til overskud. 

Tidligere i år kunne han så se sit livsværk solgt til tyske logistik-virksomhed Rhenus Warehousing Solutions, der ønskede at komme ind på det danske og nordiske marked.

Prisen blev ikke offentliggjort, men i en pressemeddelelse fra DKI Logistics lød det, at der er tale om "en trecifret millionhandel".

I den forbindelse trak Preben Borregaard sig fra firmaet, og så kunne man måske tro, at han ville nyde et stille otium.

Men nej -  108.400 kvadratmeter erhvervsjord er nemlig solgt i erhvervsparken Nova ved Horsens, skriver Horsens Folkeblad.

Køber er Avnsø Invest A/S, et selskab ejet af Preben Borregaard og familie.

Preben Borregaard bekræfter selv købet til avisen og fortæller, at han på grunden vil bygge et knap 32.000 kvadratmeter stort højlager målrettet til logistikvirksomhed.

- Jeg har bygget meget gennem tiden, og det bliver jeg ved med. Jeg er blandt andet i gang med at bygge en ekstra lagerbygning til virksomheden Abus, og det er helt afgjort, at jeg kommer til at lave mere - både til logistik og helt andre ting, fortæller Preben Borregaard.

Han forventer, at investeringen i den ny logistikejendom, inklusive køb af grunden, løber op i omkring 170- 175 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125