23948sdkhjf

Skanol køber norsk olietransportør

Skanol udvider sin nordiske forretning med opkøb af Hoyer Norge

Den danske specialtransportør Skanol køber Hoyer Norge, der ligesom Skanol har speciale i transport af olie, benzin og gas.

Det oplyser Skanol i en pressemeddelelse til Fremtidens Logistik.

- Jeg tror på, at Skanol vil stå bedre i fremtiden, idet vi med større volumen inden for distribution af olie/benzin stadig kan være effektive i et faldende marked. Med den effektivitet, vil vi også kunne tilbyde omkostningseffektive løsninger inden for gas, bitumen og smøreolie. Den effektivitet skal naturligvis komme vores kunder til gode udtaler Nicolai Leth Brix, administrerende direktør for Skanol, i pressemeddelelsen.

Opkøbet er en del af Skanols strategi for at vokse sig større på det nordiske marked, og Skanol overtager både chauffører og lastbiler fra Hoyer. Den norske virksomhed skal desuden bidrage med ”know how” der skal gavne den grønne omstilling i Skanol

- Det er to virksomheder, som bygger på de samme værdier hvad angår medarbejdere og kunder, samt en strategi for fremtidsudvikling, og jeg glæder mig til at bidrage til at samle synergierne i ét selskab og sikre fokus på de fremtidige muligheder indenfor bulk tanktransport, siger Frode Karlsen, MD i Hoyer Norge.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Polen kan overtage rollen som Europas fabrik
Dachser tilbyder mere bæredygtig luftfragt
Skibsingeniør: Gods på Limfjorden gavner ikke klimaet
Værktøjsproducent: Lokal produkthåndtering er mere effektiv
Dansk træ har lav sporbarhed
Første Mærsk-metanolskib kommer til København i september

Send til en kollega

0.64