23948sdkhjf

Tysk logistik fortsætter ekspansion i Norden

Rhenus-koncernen overtager svensk vejgodstransportør

Den tyske logistikvirksomhed Rhenus’ portefølje vokser i Nordeuropa med opkøbet af MTS Malmö Transport & Spedition AB. Selskabet fortsætter således med at udvide sit netværk i Skandinavien, og udvider med købet sin portefølje af serviceydelser inden for fragt af stykgods og temperaturregulerede varer samt fortoldning – og vinder nye ruter til Central- og Østeuropa samt Tyrkiet.

Med udgangspunkt i den skandinaviske region som helhed er Rhenus-koncernen vokset hastigt i hele regionen i det seneste år. Rhenus åbnede kontorer i Norge og Danmark i 2022 og opkøbte samme år DKI, som er en af de førende danske specialister inden for tredjepartslogistik og råder over 310.000 kvadratmeter lagerplads. Rhenus mener, at der er et enormt vækstpotentiale i Norden, og planlægger også at foretage yderligere investeringer der i fremtiden, lyder det yderligere fra selskabet.

MTS passer godt ind i Rhenus-koncernens voksende netværk i Skandinavien, lyder det fra Alexander Olsen, direktør for Rhenus Sverige:

- Ved at overtage MTS i Sverige styrker vi endnu engang vores position i Nordeuropa. Vores kunder, både dem i Sverige og på andre markeder, vil drage fordel af den udvidede portefølje af serviceydelser, den omfattende ekspertise og de udvidede handelsruter, som MTS kan tilbyde, siger Alexander Olsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.094