23948sdkhjf

Finsk strejke udfordrer stadig Freja

Selvom stevedorerne snart vender tilbage til arbejdet, vil Frejas forsyningskæder være i uorden i en tid

Om få dage skal de finske stevedorer igen møde ind på arbejde, efter en to uger lang strejke. Onsdag aften blev der nemlig indgået et forlig, med højere løns til stevedorerne og strejken er dermed slut.

Men selvom strejken er slut, er situationen ikke normaliseret for den danske logistikvirksomhed Freja, som også har afdelinger i Finland.

Selvom losning og lastning igen kommer til at foregå normalt når stevedorerne vender tilbage til arbejdet, så vil det desværre tage tid før situationen er normaliseret, siger Matti Urmas, administrerende direktør i Freja Finland, i en meddelelse til virksomhedens kunder.

Under strejken har godset nemlig hobet sig op i terminalerne, og det vil tage tid at laste det og få sendt det afsted. Derfor virksomhedens kunder stadig kunne opleve forsinkelser.

- Forsyningskæderne er kommet i uorden som følge af strejken. Det vil tage tid at omorganisere og finde de bedst mulige ruter, siger Matti Urmas, administrerende direktør i Freja Finland.

Strejken har blandt andet påvirket den danske papirimport, hvor en stor del af papiret til tryksager som magasiner og aviser kommer fra Finland.

Finsk strejke rammer dansk forsyningskæde

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Scan Global forventer udfordrende markedssituation
Novo Nordisk har byggeplaner ved Køge
Nye typer gods bevæger sig på Silkevejen
Coop sælger to ferskvarelagre i stor ejendomshandel
Brings varebiler er blevet endnu grønnere i 2022
K+N fremlægger grøn kurs mod 2026

Send til en kollega

0.094