23948sdkhjf

Sjællandsk havn får afgørende nye faciliteter

Kalundborg Havn kan fremover også håndterer fødevarer efter havnen får ny told- og veterinær-terminal

Havneudvidelsen i Kalundborg Havn er i fuld gang. Havnen får balndt andet nye bygninger til håndtering af havnens egne aktiviteter, men der opføres også en told- og veterinær-terminal, og det sidste var især havnebestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen meget glad for, da han holdt tale ved første spadestik på den nye Vesthavn:

- Veterinærkontrollen er en nyskabelse. Den har vi ikke i øjeblikket, men den er faktisk nødvendig, hvis containerterminalen skal kunne tage imod visse typer gods bl.a. fødevarer og Kalundborg Havn vil med denne investering få yderligere godsmængder gennem containerterminalen. Men vi skal ikke glemme, at vi også er i gået i gang med at opføre en ny bygning, som skal indeholde faciliteter til vores egne folk, fortalte han.

Også Mikael Gutman fra APM Terminals Nordics ser frem til den nye havneudvidelse, der ligger tæt på APM's egne arealer i havnen.

- Jeg vil sige tak, fordi vi måtte være med i dag. Det er ikke hverdagskost for os at være med til at skabe noget fra bunden af, så det er også en vigtig milepæl for os, at vi nu kan tage første spadestik i dag, sagde han ved begivenheden.

Millioner på vej til danske erhvervshavne

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Polen kan overtage rollen som Europas fabrik
Dachser tilbyder mere bæredygtig luftfragt
Skibsingeniør: Gods på Limfjorden gavner ikke klimaet
Værktøjsproducent: Lokal produkthåndtering er mere effektiv
Dansk træ har lav sporbarhed
Første Mærsk-metanolskib kommer til København i september

Send til en kollega

0.078