23948sdkhjf

DHL lander super-regnskab, men skruer forventningerne ned

Selvom DHL skruer forventningerne ned for 2023, tegner indtjeningen stadig til at ligge væsentligt over tiden før Corona-pandemien

Siden Corona-pandemien ramte verden har den tyske logistikvirksomhed DHL skovlet penge ind, og det gjorde de også i 2022.

Virksomheden har netop landet et godt årsregnskab, med en omsætning på 94,4 mia. euro og et driftsresultat (EBIT) på 8,4 mia. euro. Driftsresultatet er dermed steget med ca. 500.000 euro fra 2021.

- Vi har demonstreret robusthed og innovationsevne i et udfordrende miljø. Vores mål og vores strategier er blevet på rette spor. Endnu en gang må jeg takke vores medarbejdere for en helt ekstraordinær indsats i et år med mange udfordringer, udtaler Frank Appel, Administrerende direktør i DHL, i en pressemeddelelse om regnskabet.

DHL påpeger dog også, at 2023 næppe bliver lige så profitabelt. Virksomheden forventer nemlig, at driftsresultatet falder til et sted mellem 6 mia. euro og 7 mia. euro.

Dermed ser 2023 ud til at tegne sig dårligere end både 2021 og 2022. Der er dog stadig en forventning om en indtjening, som er væsentligt højere end årene før 2021, hvor driftsresultatet ikke oversteg 5 mia. euro.

Selvom den helt vilde fest måske er slut, ser det altså ud til at DHL fortsætter med at være en langt mere indbringende forretning end før Corona-pandemien.

DHL tilbyder kunderne bæredygtigt flybrændstof

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Polen kan overtage rollen som Europas fabrik
Dachser tilbyder mere bæredygtig luftfragt
Skibsingeniør: Gods på Limfjorden gavner ikke klimaet
Værktøjsproducent: Lokal produkthåndtering er mere effektiv
Dansk træ har lav sporbarhed
Første Mærsk-metanolskib kommer til København i september

Send til en kollega

0.095