23948sdkhjf

Vidste du, at LEMAN er meget mere end en dygtig road-speditør?

LEMAN tilbyder nemlig også markedsledende transportløsninger mellem Kina-Europa-USA.

LEMAN har en stor og veludviklet SØ & LUFT-division, som fuldt ud er på størrelse med vores ROAD-division. Det omfatter blandt andet syv LEMAN-kontorer i Kina med 100 medarbejdere samt seks LEMAN-kontorer i USA med 150 medarbejdere.

LEMAN har løbende igennem covid-pandemien og de enorme logistiske udfordringer, som det har skabt, hjulpet med fleksible og kreative løsninger til at sikre vores kunders forsyningskanaler.

De værste globale logistiske knuder løsnes gradvist i øjeblikket, men forsyningskæderne er fortsat skrøbelige og udfordret af en fortsat høj grad af upålidelighed. Det forsøger vi hos LEMAN at være på forkant med ved fx at tilbyde følgende differentierede transportløsninger fra verdens forsyningscentrum Kina.

  1. Normal søfragt

Når pris er vigtigst, og du godt kan leve med en lidt længere transittid.

  1. NY - søfragt express

Markedets hurtigste transittid til en højere men stadig god pris. Transittid på kun 27 dage fra Sydkina og kun 30 dage fra Shanghai.

  1. Luftfragt

Når det haster, tiden er essentiel, eller godsets værdi kan bære den ekstra transportomkostning.

Der er gode synergier forbundet med at udvide dit LEMAN-samarbejde til også at omfatte SØ- & LUFT-transporter. Eksempelvis vil du opnå en bedre udnyttelse og funktionalitet i onlineplatformen yourLEMAN.

Tag fat i din normale kontaktperson hos LEMAN, hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126