23948sdkhjf

WFS indvier ny terminal i CPH

Stor forøgelse af ramper og bedre fysisk arbejdsmiljø.

Handlingselskabet Worldwide Flight Services’ (WFS) afdeling i Københavns Lufthavn (CPH) har netop modtaget ibrugtagningstilladelse fra myndighederne og indviet selskabets nye terminal 3 på kystvejen 32.

Den ny Terminal 3 er på 3500 kvadratmeter, har otte truckporte samt læsserampe, hvor der kan holde i alt otte små biler. Den nye Terminal 3 vil lige som den gamle terminal 3 kun være til import. Til sammenligning havde den gamle Terminal 3 på kystvejen 28 4 truckporte og 1 skrårampe til håndtering af små biler.

Det fortæller Peter Kehler Krabbe, station manager hos handlingselskabet WFS i København:

- Det vi sige, at vi laver en 100 procent forøgelse af truckramper og 800 procent forøgelse af ramper, hvor vi kan håndtere små biler. Den nye Terminal 3 er State of the art, med 5 fastlanes og tilhørende nedbrydningsstande, hvilket er med til at gøre det fysiske arbejdsmiljø for vores medarbejdere væsentligt bedre, siger Peter Kehler Krabbe og slutter:

- Synergierne ved at have samlet vores fire terminaler på samme matrikel, med direkte gennemgang mellem terminalerne, vil både komme WFS og vores kunder til gode, og det vil for WFS være nemmere i perioder med spidsbelastning at rykke personale rundt mellem terminalerne med kort varsel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.083