23948sdkhjf

Grøn Kørsel og økonomiske fordele med ZF's Transics' unikke Flådestyrings-løsninger

Transport har længe været en hårdt konkurrencepræget sektor i den globale økonomi, og denne er uden tvivl blevet skærpet i de senere år. Sammen med chaufførmangel og forsyningskædeproblemer, er stigende brændstofomkostninger hurtigt blevet en væsentlig bekymring for transportvirksomheder i de seneste år. Grøn kørsel er en af virksomhedernes topprioriteter i dag, især i disse tider med stigende energipriser, en stigning i reguleringer og forventninger fra kunderne.

Med det europæiske mål om 80 % reduktion af CO2-emissioner i 2050 vil miljøvenlig kørsel spille en vigtig rolle i hele Europa. Transportvirksomheder er særligt opmærksomme på alle aspekter, der påvirker transport, og måder at gøre den grønnere og mere bæredygtig.

 ZF fokuserer på at fortsætte med at udvikle innovative løsninger til at understøtte brændstofeffektivitet og miljøvenlig kørsel. Erhvervskøretøjssektoren og transportindustrien vil utvivlsomt også fortsætte med at kræve denne støtte. Den øgede acceleration af økonomiske kørselsløsninger med telematik, samt stadig mere autonome og elektrificerede køretøjer i fortrop, åbner op for spændende fremtidige løsninger for at øge sikkerheden og brændstofeffektiviteten og samtidig sænke emissionerne. ZF tilbyder, med sine avancerede Transics Flådestyringsløsninger, et omfattende udvalg af produkter og muligheder, der er specielt designet til at hjælpe med at spare brændstof. Vi forstår, at besparelser på brændstofomkostninger og –sænkning af emissioner er fundamentalt vigtige for transport industrien, og derfor er det en nøgleovervejelse i stort set alle aspekter af vores innovations- og udviklingsportefølje fra vægtbesparende designs til teknologier, der aktivt understøtter lavere brændstofforbrug.

Se mere her:

https://www.zf.com/products/en/cv/fleet/fms_for_cargo/fms_for_cargo_transics.html?pk_cid=Z20-326&pk_campaign=&pk_source=facebook&pk_medium=socialmedia

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141