23948sdkhjf

LEMAN fortsætter pharmavækst

Endnu en gang deltog LEMAN i den omfattende og anerkendte LogiPharma-konference, i år i Nice i Frankrig. LEMAN konsoliderer dermed det høje ambitionsniveau på Pharma Healthcare-området.

Med en succesfuld deltagelse styrker LEMAN sin position som en af de markedsledende transportvirksomheder for medicinalindustrien.

”Det var fantastisk endelig at kunne komme ud og mødes fysisk med kunder, partnere og leverandører igen. Det har vi savnet. Vi kom desuden hjem med mange nye kontakter og en god tro på, at vi fortsætter med at vokse på pharmaområdet, som vi har gjort de seneste mange år,” siger Vice President Pharma Healthcare, Gert Christiansen.

LEMAN som full-service-udbyder

Pharmaløsninger bør ifølge LEMAN ikke begrænses, og virksomheden tilbyder en bred vifte af transportløsninger som full-service-udbyder til medicinalindustrien. Derfor er transport med både Road og Air/Sea og skræddersyede logistikløsninger en del af produktsortimentet.

LEMAN monitorerer alle pharmaforsendelser ved hjælp af blandt andet GPS-tracking, og derudover tilbydes også GDP-regulerede stykgodstransporter på vejene, som gør det muligt at sende mindre forsendelser med trailere tilpasset individuelle temperaturkrav.

”LEMAN’s pharma-kompetencecenter tæller i Danmark alene mere end 35 dedikerede og specialuddannede medarbejdere, men vi tilbyder pharma-løsninger på globalt plan med GDP-uddannet personale. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi har et veldokumenteret kvalitetsstyringssystem. For at sikre optimal service og fokus på myndighedskrav har vi en farmaceut, som varetager rollen som QP og RP, og vi har selvfølgelig de relevante GDP- og GMP-tilladelser,” siger Vice President Pharma Healthcare, Gert Christiansen.

LEMAN understreger, at virksomheden ser frem til at møde både eksisterende og nye kunder og samarbejdspartnere til næste års LogiPharma-konference.

Læs mere på LEMAN.com

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078