23948sdkhjf

Ny stor kunde til JN Spedition i Køge

De første biler er begyndt at levere køle- og frysevarer til Skandinavien.

Allerede sidste efterår kunne Ove Søltoft fra JN Spedition – i al diskretion naturligvis – røbe over for Transport Today / Transport Tidende, at virksomheden var tæt på at indgå en stor aftale med en unavngiven kunde.

Nu kan han røbe, at de første biler er begyndt at levere køle- og frysevarer til den stadigt unavngivne storkundes kunder i Skandinavien.

- Det er den største aftale om lager og logistik, som JN Spedition har indgået nogensinde, fortæller Ove Søltoft, der er medstifter og bestyrelsesformand i JN Spedition, til Transport Today.

- Der er tale om en 10-årig aftale. Den nye store kunde er en udenlandsk aktør, der er blandt de tre største inden for sit felt i Europa. Kunden samler med aftalen hele sin lager og logistik i Skandinavien her hos JN Spedition i Køge. JN Spedition står for pluk, pak, handling og transport ind og ud, fortæller Ove Søltoft begejstret.

Ansætter

- Vi har ansat de første nye medarbejdere og vi er i gang med at ansætte flere i den kommende tid, siger Ove Søltoft.

Aftalen medfører, at JN Spedition etablerer et specielt pakkeri til kunden inklusive opskæring m.m. Der skal også opføres særlige velfærdsfaciliteter med omklædning, bad og toilet og kantiner.

- Vi er allerede godt i gang. De første indgående varer blev modtaget her i Køge 1. marts, og lige efter påske vil vi have alle varenumre på lager, så vi kan levere til hele Skandinavien, siger Ove Søltoft.

Vision

JN Speditions bestyrelsesformand beskriver den nye aftale som en realisering af visionen med etableringen af afdelingen i Køge.

- Aftalen er på mange måder en realisering af min drøm, da vi besluttede at etablere en afdeling i Køge. Jeg ville skabe et produktionscenter, hvor mindre producenter kunne booke sig ind og producere deres varer – mens JN Spedition sørgede for alt, der handlede om lager, logistik, emballage og distribution. Den nye aftale ligner på mange punkter min vision. Det er også med til at gøre den her aftale til noget særligt for mig og JN Spedition, fortæller Ove Søltoft og slutter:

- Jeg kan ikke sætte navn på vores nye store kunde, da kunden ikke har givet grønt lys for det endnu. Der er nogle forhold, som skal afklares først, men det kommer formentlig snart helt på plads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.204