23948sdkhjf

Varerne når frem til Black Friday

Black Friday er forbrugernes fest. Her er der gode rabatter og tilbud på mange forskellige varer. Black Friday 2021 er heller ikke nogen undtagelse, her kan du nemlig finde et væld af forskellige tilbud på alt fra cykler til senge. Men i år tydede tingene på et tidspunkt på, at Black Friday-udsalget kunne blive udfordret på at skaffe varer.

Det skyldes i høj grad, at mange forsyningskæder har været forstyrret eller helt afbrudt, og der derfor ikke er transporteret så mange varer rundt som ellers.

Historier fra andre steder i verden og meldinger om, at butikker har haft svært ved at skaffe specifikke varer, har bidraget til frygten for, at det kunne gå ud over julehandlen. Heldigvis kommer der nu positive udmeldinger fra store virksomheder. De meddeler, at de ikke længere har de samme udfordringer med at skaffe varerne, og at det ikke kommer til at påvirke udvalget af varer til julehandlen.

Når varerne frem til Black Friday?

2021 har været et specielt år på mange måder, og det har også haft indflydelse på levering af varer fra forskellige steder i verden. Det har betydet, at mange har været nervøse for, hvordan det vil påvirke julehandlen, og om man kunne risikere, at der var varer, du ikke kunne få.

Heldigvis er tingene begyndt at lysne, og der er kommet godt gang i samfundet igen. Mange store virksomheder meddeler, at de ikke længere har problemer med at få leveret varer fra rundt omkring i verden. Det betyder også, at synet af tomme hylder ikke er noget, du behøver at bekymre dig om, når du skal ud at handle ind til julegaver på Black Friday.

Du skal altså ikke være bange for at blive mødt af tomme hylder, når du besøger dine lokale butikker. For intet tyder på, at det kommer til at påvirke udvalget af varer, som du kan få på tilbud, eller at Black Friday vil være anderledes end andre år.

Webshops skal heller ikke være bekymrede

Mens alt tyder på, at butikkerne har nemmere ved at skaffe varer igen, har der været større bekymring for, at webshops ville have svært ved at skaffe deres varer. Alt tyder på, at du ikke skal bekymre dig om at opleve webshops med for mange udsolgt-mærker til Black Friday.
På det seneste e-handelsbarometer fra Dansk Erhvervs hjemmeside svarer hver fjerde webshop, at de forventer at komme til at mangle enkelte varer til Black Friday-udsalget og jul. Det er dog ikke noget at bekymre sig over. For ingen af de adspurgte webshops svarer, at varemanglen vil være katastrofal, og kun 5 % mener, at de kun vil få 75 % af varerne hjem i tide.

Konklusionen er altså, at der er enkelte webshops, der kan have problemer med at skaffe nogle varer. Og der kan være nogle enkelte brancher, som har svært ved at skaffe nogle enkelte varer. Men du skal ikke frygte for, at din nethandel på Black Friday vil blive påvirket af manglende varer.

Så du kan med ro i maven godt tage ud at købe nogle af de gode Black Friday-tilbud.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078