23948sdkhjf

Malerisk hub-udvidelse i Frankfurt

Lufthansa Cargo dedikerer nyt pakhus til kunstforsendelser.

Lufthansa Cargo lagde for nylig grundstenen til opførelsen af sit nye kunstlager i hubben i lufthavnen i Frankfurt. Den såkaldte ArtCube i Lufthansa Cargo Center vil fremover have et areal på 168 kvadratmeter og tilbyde sine kunder sikker og professionel opbevaring af værdifulde kunstværker af enhver art. Den nye bygning er under opførelse som en del af moderniseringen af luftfragthubben i Frankfurt igangsat af Lufthansa Cargo og er planlagt til at gå i drift i slutningen af året.

- Den nye ArtCube giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et sikkert og moderne miljø, der kombineret med dedikeret håndtering imødekommer de høje krav fra følsomme kunstgenstande, siger Harald Gloy, driftsdirektør i det store tyske luftfragtselskab.

- Vi er klar over det særlige ansvar, der er involveret i håndtering af kunstværker, som ikke kun er værdifulde, men som regel unikke og uoprettelige. Af netop denne grund har vi udviklet en tilpasset løsning til opbevaring af kunstværker og udstillinger i vores hub i tæt udveksling med kunstspeditører og kuratorer, så vores kunder ved, at deres forsendelser er i de bedste hænder, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.643