23948sdkhjf

Geodis fastholder luftbro over Atlanten

Fortsætter tre ugentlige frekvenser i hele 2021.

Det franske logistikselskab Geodis har annonceret fortsættelsen af sin planlagte Own Controlled Network (OCN) -tjeneste, der forbinder Europa og USA. Den aktuelle tjeneste, der leverer tre fulde luftfragtrotationer hver uge, er således blevet bekræftet for hele 2021.

Da den transatlantiske luftfragtkapacitet fortsat er stram og forventes at forblive det langt ind i 2021, indsætter Geodis et kontrakteret fragtfly til at operere inden for sit OCN som en del af sit globale AirDirect-servicetilbud. Flyveplanen for 2021 er bekræftet mellem Amsterdam Schiphol (AMS) og Chicago O'Hare (ORD) med tre afgange og tre returflyvninger om ugen.

Eric Martin-Neuville, administrerende vicepræsident for Freight Forwarding hos Geodis:

- Vores kunder på begge sider af Atlanterhavet har været udsat for en alvorlig mangel på regelmæssige garanterede luftfragtmuligheder. Vi forventer, at denne situation vil forblive i nogen tid, og vi har derfor forpligtet os til at levere stabilitet og sikre kontinuiteten i vores service gennem hele 2021. Som et kritisk element i vores OCN-program kan vi sikre problemfri end-to-end-levering gennem konsekvent overvågning og kontrol af alle forsendelser, inklusive lægemidler og medicinsk udstyr samt levering af vaccine, efterhånden som den bliver tilgængelig, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.11