23948sdkhjf

Aftale om genåbning indgået

Åbning af en række liberale erhverv giver grund til optimisme, lyder det fra DI-direktør.

Fra på mandag den 20. april må en række mindre virksomheder åbne igen, efter at regeringen 17. marts lukkede blandt andet landets frisører.

Det fremgår af en aftale, som regeringen indgik med Folketingets partier i nat.

Med nattens aftale om en bredere genåbning af samfundet er der virkelig grund til at glæde sig, lyder det fra Dansk Industri (DI). Først og fremmest fordi tusindvis af mindre erhvervsdrivende endelig kan åbne deres forretning og byde kunderne tilbage. Men også fordi det giver optimisme både i virksomhederne og i samfundet, fordi der viser sig en vej ud af krisen:

- Det er tusindvis af virksomheder, som vi alle sammen er afhængige af i dagligdagen og har et forhold til, som nu endelig kan åbne. Man kommer til at mærke, at samfundet og tilværelsen er mere normal på mandag. Det giver tro på fremtiden, og der er virkelig brug for, at vi alle sammen nu hjælper de virksomheder godt i gang, når de åbner deres forretning, siger administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

- Vi befinder os i en kritisk fase lige nu, hvor Danmark har håndteret nedlukningen hurtigt, effektivt og handlekraftigt. Nu gælder det om at klare genåbningen lige så godt, så vi både sundhedsmæssigt og økonomisk kommer så hurtigt og godt igennem som muligt. Aftalen, om at de mindre liberale erhverv nu kan åbne, er godt nyt. Det giver grund til optimisme, siger DI-direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283