23948sdkhjf

Mærsk søger ny finansdirektør

A.P. Møller – Mærsks CFO, Carolina Dybeck Happe har fundet nyt job hos General Electric. (OPDATERET)

Det er kun knap et år siden Carolina Dybeck Happe overtog ansvaret for at styre finanserne i A.P. Møller – Mærsk. For nyligt kunne hun præsentere et overraskende positivt resultat efter tredje kvartal.

Men nu meddeler A.P. Møller – Mærsk, at Carolina Dybeck Happe har accepteret et jobtilbud uden for A.P. Møller-Mærsk.

- Over det seneste år har A.P. Møller – Mærsk udviklet sig vel finansielt, som det kan ses efter den seneste opjustering af forventningerne til indtjeningen i oktober. Med et forstærket finansielt fundament, står vi nu i en gunstig position for fremtidig vækst. Jeg vil gerne takke Carolina for hendes korte, men produktive tid i A.P. Møller – Mærsk, udtaler A.P. Møller – Mærsks topchef Søren Skou.

Han oplyser, at Carolina Dybeck Happe fortsætter i A.P. Møller – Mærsk i op til 12 måneder.

- Hun har forpligtet sig til at bygge videre på de fremskridt, der er gjort, og til sikre en glat og ordnet overdragelse, udtaler Søren Skou.

Det fremgår ikke i fondsbørsmeddelelsen fra A.P. Møller – Mærsk, hvor Carolina Dybeck Happe har fundet nye udfordringer. Men den nye arbejdsgiver er den amerikanske industrigigant General Electric, der i en pressemeddelelse oplyser hun får arbejdsplads i General Electrics Boston-hovedkvarter.

- Carolina er en erfaren global CFO med en overlegen track record med leverede resultater og værdiskabelse. Efter en meget grundig global rekrutteringsproces er jeg begejstret over at kunne byde Carolina velkommen til General Electric, udtaler General Electrics topchef H. Lawrence Culp.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158