23948sdkhjf

Iværksætteri med fart på

Iværksætteri bliver mere og mere populært og i høj grad også mere eftertragtet og efterspurgt i næsten alle brancher. Danske og udenlandske virksomheder skriger efter iværksætteri og nye ideer. Der findes nærmest ikke en branche, hvor iværksætteri og nye syn på rutiner, udvikling og andre processer ikke efterspørges. Tag for eksempel transportbranchen, som ikke kan blive ved med at brænde brændstof af i mange år endnu. Der er brug for nogle kreative og kloge hoveder, som kan komme op med nytænkende og innovative løsninger til nutidens og ikke mindst fremtidens udfordringer. Èn af de iværksættere, som i den grad har fart på og mange drømme, er danske Mads Andreas Olesen. Han har været iværksætter siden, han var 17 år gammel, og i dag i en alder af 27 år er han partner og kommerciel direktør i energiselskabet Blue Energy. Mads Andreas Olesen har en række af iværksættervirksomheder og drømme bag sig men helt sikkert også en masse foran sig.

Hobby og arbejde i en og samme

Den unge Mads Andreas Olesen er uden tvivl af den klare overbevisning, at dit arbejde også skal være din hobby, hvis du vil have succes og noget ud af det, som du trods alt bruger i omegnen af otte til ni timer af dine vågne timer på fem dage om ugen året rundt. Det kan der være noget om, og du kan sikkert også godt nikke genkende til, at når du virkelig gør noget med hele hjertet og alt din passion, så er det ikke fordi, nogen har sagt du skal, men det er af ren og skær lyst. Det er lysten, der driver værket, og sådan er det nok egentlig med alt, hvad vi foretager os. Passion er vejen frem, og hvis du vil innovere måden hvorpå transportbranchen fragter gods frem og tilbage, så er det fordi du interessere dig for det. De fleste iværksættere arbejder ikke blot otte timer om dagen fem dage om ugen. Det er mere end et fuldtidsjob, og det kan kun hænge sammen, fordi de virkelig interessere sig for det. Hvis du har en god ide eller en udfordring, som du virkelig brænder for at løse eller nytænke, så skal du prøve at gøre det, men du skal samtidig være klar over, at det tager tid og kræfter. Iværksættere får langt fra succes fra den ene dag til den anden. Nogle får hurtigere succes end andre, og nogle er så uheldige, at de aldrig rigtig får den succes, som de i virkeligheden drømmer om.

Succes med energiselskab

Mads Andreas Olesen er dog én af de mange unge iværksættere, som i den grad har fået stor succes og anerkendelse for hans arbejde. I efteråret 2018 kunne han og hans øvrige partnere sælge energiselskabet Blue Energy for over 100 millioner kroner. Visionen for Blue Energy er at skabe et grønt energiselskab, som kunderne kan forstå, og det var der andre som også kunne se en god fidus i. Det førte til et salg i millionklassen. Ikke alle kan få den succes, men succes er trods alt rigtig mange ting.Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.11