23948sdkhjf

Gør din personlige stil fra bilen gennemførende

Før personligheden videre

Hvorfor kun lade det være bilen der skal personliggøres. Når du har parkeret den ude i garagen, kan du alligevel ikke nyde synet af den, før du igen skal ud på en køretur. Derfor kan du med fordel føre personligheden videre ind i dit hjem.

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre dit hjem personligt. Du kan erstatte de kedelige hvide vægge med en omgang farverig maling eller beklæde væggen med et mønstret tapet. Hvis du ikke er til den helt store omvæltning i første omgang, så kan du nøjes med at sætte nipsting hist og her. Du kan også hænge plakater med citat op på væggene.

Giv din tomme vægge liv

Tomme vægge er mere reglen end undtagelsen i de danske hjem. Dekorativt tilbehør på hjemmets vægge har en positiv påvirkning, derfor kan du med fordel overveje, om ikke du skal pynte dine vægge med plakater. Du kan finde mere inspiration på www.wallstickerland.dk.

Citatplakater er det perfekte valg, hvis du ønsker noget dekorativt tilbehør til din væg, som udover at være minimalistisk også er sofistikeret og til tider sjovt. Med markedets brede udvalg har du selv mulighed for at vælge, hvad det enkelte citat skal udtrykke. Måske har du et specielt forhold til et helt bestemt citat, eller måske du blot ønsker at mindes om noget særligt, hver gang du træder ind i din stue, dit soveværelse eller køkken. Det er helt op til dig, hvilken type citat der skal hænge i de forskellige rum i dit hjem. Nogle vælger at lave et bestemt tema og føre det gennem hele hjemmet, mens andre bruger citaterne til at skabe en ny eventyrramme i hvert rum i boligen.

Find en plakat, der passer ind i din stil

Hvert år bliver der designet hundredvis af plakater, så der er noget til alle stilarter. Derfor vil der helt sikkert også være noget, som passer ind i din stil og indretning. Hos wallstickerland finder du et stort udvalg af plakater. Der findes alt fra dyremotiver til børneværelset, fisk og havtema til badeværelset, de minimalistiske dyreplakater til stuen og citatplakater køkkenet eller kontoret. Fælles for alle plakaterne er, at de er lavet med øje for at give væggene i dit hjem en ekstra dimension. Plakaterne er med til at gøre din stil endnu mere tydelig. Fordelen ved denne form for indretning er, at du altid har mulighed for at skifte den ud med en ny, som du finder mere interessant.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078