23948sdkhjf

Schmidt leder debat på MOVE 2018

Tidligere minister deltager på ny logistikmesse.

Når den nye logistikmesse MOVE 2018 løber af stablen 2.-3. maj i Messe C i Fredericia bliver det med blandt andre den tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt som ledende figur.

Politikeren har sagt ja til at lede et rundbordsmøde med politikere og fremtrædende repræsentanter fra branchen.

- Jeg er meget optaget af, at vi som politikere skal være med til at drive udviklingen fremad, og jeg synes, ideen og konceptet bag MOVE er fantastisk. Logistik- og transportområdet er meget velegnet til, at man jævnligt kigger på fremtidsscenarier og drøfter mulighederne igennem. Efter at have beskæftiget mig med området igennem et langt liv véd jeg, at det handler om de lange linjer og det seje træk – kig bare på broforbindelserne, nye motorveje og jernbaneområdet, siger Hans Chr. Schmidt.

MOVE 2018 henvender sig blandt andre til repræsentanter fra vognmænd, warehouse/lager, havne/maritime erhverv, uddannelse, TPL, digitalisering og automatisering, investering og E-commerce, og ifølge Jørgen Kronborg, projektleder i Messe C, er der stadig ledige pladser, hvis man ønsker at udstille.

- Vi oplever en meget positiv bevågenhed fra aktører og interessenter, der har en vital interesse i logistikbranchens fremtid i Danmark, og det er netop dem, MOVE henvender sig til, siger Jørgen Kronborg.

Han tilføjer, at MOVE også vil have et EU- og et globalt udsyn:

- Vi er gode til logistik i Danmark, og vi ligger blandt andet centralt på Scan-Med korridoren, der trækker en linje fra den russiske grænse til Middelhavet. Vi er forbundet til resten af verden via de 3.000-4.000 lastbiler, der dagligt krydser Danmarks grænse, foruden skibe, fly og tog i stort tal. Men vi kan og skal ikke alene fokusere på Danmark, når vi taler logistik. Vi er helt og aldeles afhængige af, hvad der sker i verden omkring os, siger Jørgen Kronborg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156