23948sdkhjf

Maersk Drilling: Ny kontrakt i Ghana

Maersk Venturer sendt på arbejde i Vestafrika.

Maersk Drilling har indgået fireårig kontrakt med Tullow Ghana Ltd.

Således har Mærsk-gruppens rigselskab nu sendt boreskibet Maersk Venturer af sted til Ghana, hvor der fra februar igangsættes boringer i Jubilee- og TEN-felterne ud for kysten af det vestafrikanske land.

Det skriver selskabet i en skriftlig meddelelse.

Lokal arbejdskraft

Lars Østergaard, kommerciel direktør i Maersk Drilling:

- Jeg er meget glad for, at Maersk Drilling mobiliserer endnu en dybhavsrig til denne vigtige opgave i en strategisk vigtig region. Det er vores første kontrakt med Tullow Ghana, og det er et vidnesbyrd om vores operationelle succes i Ghana, siger Lars Østergaard.

Maersk Rigworld Ghana, Maersk Drillings joint venture med Rigworld International Services, vil forsyne den lokale service i form af lokal jobskabelse og kompetenceudvikling.

- Lokal vækst og lokal ressourceudvikling er nøgleelementer i vores forretningsaktiviteter i Ghana. Efter mere end 2,5 års operation i Ghana med Maersk Voyager opererer Maersk Drilling nu med mere end 50 procent lokal arbejdskraft og et bredt netværk af lokale leverandører. Vi er meget stolte over at arbejde i Ghana og værdsætter muligheden for at gøre brug af de stadigt voksende muligheder inden for den lokale ghanesiske sektor, siger Lars Østergaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.972