23948sdkhjf

Freja starter året med opkøb

Købet af Transcargo bringer Freja tættere på målet.

Freja Transport & Logistics køber Transcargo, og med erhvervelsen af den Padborg-baserede transportvirksomhed er Freja kommet tættere på målet om at blive full service provider til transportbranchen, lyder det i en skriftlig meddelelse.

Det rigtige opkøb

- Vi har en klar strategi om at styrke Frejas position på transportmarkedet. Transcargos kerneydelser komplementerer Freja særdeles godt. Der er rigtig mange spændende muligheder, som er oplagte at udnytte. Det bliver rigtigt interessant for vore kunder, siger Jørgen Hansen, administrerende direktør i Freja-koncernen, og fortsætter:

- Vi har haft tålmodigheden til at vente på, at det rigtige opkøb for os blev en mulighed. Transcargo indeholder det, som vi har været på udkig efter. Fremover vil vi i endnu højere grad kunne hjælpe kunderne med at optimere deres værdikæde, så de bliver mere konkurrencedygtige. Det er en win-win for alle parter, siger Jørgen Hansen.

Ledelsen fortsætter

Bjarne Sell Hansen, medstifter af Transcargo, er tilfreds med, at selskabet nu ejes af en virksomhed, han stoler på.

- Freja er en solid, veldrevet virksomhed med et stærkt brand, en engageret organisation med 600 medarbejdere og et godt omdømme i markedet. Freja har en stærk IT platform, som er parat til at Transcargo kan implementeres. Samtidig er Freja en virksomhed med stærke værdier – kort sagt en virksomhed som vi - som sælgere af Transcargo - kun har tillid til, siger Bjarne Sell Hansen.

Transcargo har hidtil været ejet af stifterne Bjarne Sell Hansen og Henrik Jürgensen, administrerende direktør Torben Mortensen, samt en række mindretalsaktionærer. Torben Mortensen fortsætter som filialdirektør i Padborg, samt som direktør for det polske selskab. Han indtræder som følge heraf i Frejas koncerndirektion. Henrik Jürgensen fortsætter i sit nuværende job som traffic manager med fokus på Grækenland. Torben Mortensen og Henrik Jürgensen forbliver begge som aktionærer i Freja, mens Bjarne Sell Hansen indtræder i bestyrelsen i det polske selskab.

Opkøbet fandt officielt sted 1. januar, men kræver godkendelse af Konkurrencestyrelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062