23948sdkhjf

Nyt truckdiesel-station i Sønderborg

Olieselskab følger efter kunderne med endnu en åbning af dieseltankanlæg til lastvogne.

For OK er det vigtigt at være bredt til stede i hele landet, og hvor behovet er stort. Derfor åbner OK nu en ny Truck Diesel station i Ragebøl ved Sønderborg - i tilknytning til en ny tankstation for personbiler og ny miljøvenlig vaskehal

- Den kommende OK Truck Diesel-station i Sønderborg er et godt eksempel på, at vi ønsker at være til stede der, hvor vores kunder har deres kørsel. Vi har haft kig på området igennem længere tid, og Hørtoftvej i Ragebøl er en rigtig fin placering for flere af vores kunder i området, siger Henrik Dehn, markedschef i OK.

Også gas

Åbningen af det nye anlæg i Ragebøl sker i slutningen af uge 50. Stationen bliver udstyret med AdBlue og vil udover dieselstanderne også tælle en stander, hvor man kan tanke gas, som bliver leveret af Nature Energy.

- Det bliver en topmoderne Truck Diesel station, som vi føjer til vores landsdækkende netværk af stationer til den tunge transport. Vi ønsker at være bredt til stede i Danmark og udvider derfor løbende vores stationsnetværk, således eksisterende og nye kunder hele tiden er dækket godt ind, siger Henrik Dehn.

OK står for hele byggeprojektet og ejer selve Truck Diesel stationen, mens detail-tankstationen og vaskehallen er ejet af Kvickly i Sønderborg. Det forventes, at hele anlægget er klar til brug i slutningen af denne uge, og OK vil sammen med brugsforeningen desuden holde en officiel åbning i midten af januar.

OK-kæden omfatter mere end 660 tankstationer samt 71 Truck Diesel stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan man tanke AdBlue, der mindsker emissionerne af NOx.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078